Spletna stran župnij Metlika, Suhor in Radovica

Otroški pevski zbor

Spletna prijavnica: https://forms.gle/pZ2H3Yqqx4KVKMqS7

OPIS

Otroški pevski zbor v Metliki se je začel leta 2007. Že od takrat uspešno sodeluje pri nedeljskih svetih mašah. Zadnja leta je naše delovanje precej okrnjeno in zaustavljeno zaradi epidemije. Letos upava, da bomo bolj uspešni in uspeli izvesti več vaj in svetih maš kot lani. Ob upoštevanju priporočil se bomo sproti prilagajali okoliščinam.

KDO?

Vabljeni ste vsi veroučenci in veroučenke, ki obiskujete osnovno šolo. Predznanje ni potrebno. Sprejmemo vsakogar, ki bi želel sodelovati. 🙂

KDAJ in KJE?

Enourne vaje bodo potekale enkrat na mesec v Metliškem župnišču – vsak drugi petek zvečer (predvideni datumi: 8.10., 12.11., 10.12., 7.1., 11.2., 11.3, 8.4., 6.5.). Točna ura bo še določena.
Pri sveti maši bomo sodelovali enkrat na mesec ob 10.00, dobili se bomo pol ure prej. Peli bomo vsako drugo nedeljo v mesecu (predvideni datumi: 10.10., 14.11., 12.12., 9.1., 13.2., 13.3, 10.4., 8.5.).
Predvidoma bomo imeli tudi uvodno vajo, na katero lahko pridejo tudi tisti otroci, ki bi radi videli, kako vaje potekajo.

OBVEŠČANJE

Dan pred vajo boste starši prejeli SMS opomnik, da so vaje. Prosiva, da spodaj zapišete svojo aktivno telefonsko številko, na katero ste dosegljivi.
V primeru, da se vaš otrok ne more udeležiti vaje ali svete maše, nama prosim to sporočite, saj se tako lažje organizirava.
Prav tako prosiva, da ob morebitni okužbi ali karanteni vašega otroka to sporočite tudi nama, da ustrezno ukrepamo, če bo potrebno.

KORONA UKREPI

V teh časih moramo biti še posebej previdni. Na vaje naj pridejo zdravi otroci. Če ste v dvomih, nas kontaktirajte in se bomo posvetovali.
Med vajo bomo skrbeli za primerno razdaljo, razkuževanje rok ob vhodu in izhodu ter prezračevanje prostora.
Oba izvajalca OPZ sva polno cepljena, vendar bova vseeno vzdrževala razdaljo z otroki.

IZVAJALCA

Letos vodenje prevzemava Tadej Brodarič (tel.: 068 678 109; tadej.brodaric01@gmail.com ) in Ana Pečarič (tel.: 031 870 876; ana.pecaric7@gmail.com). Za morebitna vprašanja o prijavi, poteku, pogojih naju lahko brez zadržkov kontaktirate.
Študirava strojništvo in razredni pouk. Glasba nama je v veselje in rada bi svoje talente delila tudi z otroki, ki kot midva želijo peti Bogu na čast. Vesela bova vsakega, ki bi rad s svojim petjem pripomogel k bogatejši sveti maši.